Вінниця Інформ

Здійснює «правосуддя» від імені окупантів – заочно підозрюється так звана суддя «днр»

Здійснює «правосуддя» від імені окупантів – заочно підозрюється так звана суддя «днр»
325100 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру жінці в колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).
 
За даними слідства, у серпні 2022 року донеччанка, маючи проросійські погляди та бажання наживи, погодилася працювати на окупантів. Вона обійняла псевдопосаду судді «Кіровського міжрайонного суду м. Донецька днр».
 
 
Нині підозрювана незаконно засуджує громадян України у відповідності до нікчемного законодавства квазіреспубліки, здійснюючи в такий спосіб «правосуддя» від імені та в інтересах російської федерації.
 
Згідно з українським законодавством максимально жінці загрожує 15 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на 15 років та конфіскацією майна.
 
Підозрювана перебуває у розшуку та стосовно неї слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганський областях здійснюють досудове розслідування.
 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео