Вінниця Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 459-го дня війни

216362 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні наша держава пройшла через одну із найбільших російських атак «Шахедами» – одночасно 54 дрони. Майже всі вони збиті… Майже! На жаль, є влучання на Житомирщині. Зробимо все, щоб допомогти, щоб відновити зруйноване.

Під час цієї терористичної атаки кількісно найпотужніший удар був спрямований саме проти Київщини. У межах міста Києва та області збито 36 дронів. Саме так Росія відзначає День нашого древнього Києва…

За свою історію Київ бачив різні підлості від загарбників. Пережив їх усіх – переживе і рашистів. Жодного з них тут не буде! Київ та всі наші міста, вся наша Україна – поставить крапку в історії московської деспотії, яка дуже довго і дуже різним народам несла поневолення. Її не врятують ані «Шахеди», ані будь-які інші засоби терору, які вона принизливо шукає по світу… Бо сила – вона в людях, вона у містах, вона – у житті. А коли зневажають і життя, і людей, і найбільш вагомі для культури міста – буде тільки програш для Росії. І навіть сотні «Шахедів» від цього її не врятують. Лише додадуть ганьби Росії».

Мої відео