Вінниця Інформ

Спільні добрі справи

Спільні добрі справи
33320 ПЕРЕГЛЯДІВ

Свято вишиванки співпало з днем народження факультету бізнесу економіки та міжнародних відносин в університеті митної справи та фінансів . Факультет відзначив свій 29 рік народження. Серед гостей - представники міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність”.
Є на факультеті рідкісна для нашого часу спеціальність - соціальне забезпечення. Студенти, які навчаються за цією спеціальністю - небайдужі та активні молоді люди, які тісно співпрацюють з Міжнародним благодійним фондом Олександра Петровського “Солідарність”.
В цей урочистий для факультету день від імені фонду найкращих волонтерів та активістів відзначили подяками. Чимало добрих та корисних справ зроблено студентами факультету спільно з фондом. Остання подія - висадка зелених насаджень в Дніпропетровському будинку-інтернаті для дітей з особливими потребами. Чимало добрих слів було сказано на адресу майбутніх фахівців які навчаються за спеціальністю соціальне забезпечення.
“Хотілося б побажати всім студентам успіхів, нехай вони будуть спрямовані на добро та позитив і будуть небайдужі, нехай вони залишаються такими ж справжніми, яким вони є “ - побажала учасникам заходу віцепрезидентка міжнародного благодійного фонду “Солідарність” Яна Іванілова.

Автор: МБФС админ
Мої відео