Вінниця Інформ

Марафон благодійних майстер - класів триває

Марафон благодійних майстер - класів триває
18507 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд О.Петровського «Солідарність» на початку березня анонсував марафон благодійних майстер - класів для своїх підопічних до свята Великодня. До нього вже приєднались бажаючі. Так, напередодні карантину у КЗ «Дніпропетровський дитячий будинок - інтернат» ДОР провели заняття з миловаріння під керівництвом Катерини Лідовської та майстер - клас з Петриківського розпису, в ході якого діти готувались до конкурсу дитячого малюнка.
Зараз через карантин не можна відвідувати вихованців інтернату та інших підопічних фонду. Але виходом стала можливість проводити творчі зустрічі онлайн. Благодійний марафон продовжив дитячий центр «ЗнатОк», який організував за підтримки фонду майстер - клас з живопису для вихованців інтернату. Цього разу під керівництвом викладача Лілії Шаталової діти малювали космос, бо незабаром 12 квітня, День космонавтики.
Дякуємо викладачам і директору центра «ЗнатОк» Наталії Жир, «відповідальному спонсору» за постійну участь у благодійних заходах нашого фонду.

#марафон_благодійних_майстер_класів
#відповідальнийспонсор

Теги: #марафон_благодійних_майстер_класів #відповідальнийспонсор
Автор: МБФС админ
Мої відео