Вінниця Інформ

Смерть не шкодує нікого: в Дніпрі помер підліток 17 років!

Смерть не шкодує нікого: в Дніпрі помер підліток 17 років!
9527 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні лікарі повідомили про те, що сталось із хлопчиком, який вчора знепритомнів просто посеред вулиці. За словами медиків, юнака врятувати не вдалось, тож вони висловлюють свої співчуття батькам.

Вчора ввечері, на вулиці Калиновій в Дніпрі, поряд з магазином “АТБ” без жодних причин хлопець 17 років впав на асфальт. Про це повідомили небайдужі перехожі, які в той момент знаходились на місці події. За їхніми словам, підліток спокійно рухався тротуаром, але йому стало погано. Через це він раптово для всіх впав на землю та припинив подавати ознаки життя. Перехожі перелякались, коли побачили це та одразу викликали швидку допомогу. Підлітка одразу направили до лікарні імені Мечникова. Але той вже перебував у стані клінічної смерті. Лікарі намагались докласти максимум зусиль для того, щоб врятувати його життя. Але навіть попри швидку реакцію перехожих та лікарів, зберегти життя підлітка не вдалось. Сьогодні констатували смерть. Тож лікарі вкотре висловлюють співчуття рідним та близьким хлопчика. Про причини того, що сталося, вони повідомлять рідним згодом, адже спершу необхідно провести дослідження.

Також поліція сьогодні повідомила про випадок неймовірної жорстокості підлітків. За даними правоохоронних органів, група дітей побила свого однолітку серед білого дня. Після отриманих побоїв 11-річного Івана довелось відправити до карети швидкої допомоги. Лікарі констатували перелам щелепи та сильні синці. Також підліток залишився без декількох зубів. Лікарі зробили все, що було в їхніх силах для того, щоб зробити шкоду мінімальною. Вони врятували ті зуби, які було можливо та зменшили вплив ударів на щелепу. Як покарають таку жорстокість? Поки не розповіли, проте й безкарними такі звірства точно не лишать.

Мої відео