Вінниця Інформ

І знову морози: в Україні обіцяють мороз до -15!

І знову морози: в Україні обіцяють мороз до -15!
23958 ПЕРЕГЛЯДІВ

Весна лише промайнула з-за хмар та знову кудись зникла. Синоптики вкотре передають різке похолодання. В деяких регіонах України температура повітря сягатиме до -15. Проте це триватиме не довго, і вже скоро на дворі знову почнеться прекрасна погода.

На сьогодні синоптики передали невелику хмарність з проясненнями. Вночі в західних областях буде холодно, вдень в усіх областях України, крім східних і південно-східних, буде йти мокрий сніг, на заході з дощем. На дорогах, крім південного сходу, варто очікувати ожеледицю. Вітер буде рухатись з півдня, його швидкість сягатиме 7-12 метрів на секунду, вдень він може посилитись до 15-20 Найтепліше буде на заході країни та в Одеській області. Що ж стосується лівобережної України, то в більшій частині областей температура повітря сягатиме 10-15 градусів морозу.

13 та 14 березня в Україні буде приблизно та ж сама ситуація, що й сьогодні. Позначка термометру буде коливатись від 8 градусів тепла до -13. Вночі 13 березня на переважній території країни очікується мокрий сніг. Вдень в південно-західній частині країни можливий дощ. На решті території істотних опадів не передбачається. 14 березня пройде без опадів, лише в західних областях вдень місцями траплятиметься невеликий дощ, в Карпатах мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах подекуди лежатиме ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м / с.

15 березня на більшості територій України опадів не буде. Проте винятками стануть: Закарпаття, Прикарпаття Вінницька та Одеська області. Проте температура повітря ставатиме трохи вищою. Ситуація почне покращуватись 19-20 березня, деякі опади ще продовжуватимуться, проте більшість показників буде над позначкою показника температурного режиму. Тож ще тиждень Україну будуть вкривати морози, після чого ситуація стабілізується.

Мої відео