Вінниця Інформ

Півзахисник Шахтаря Майкон де Андраде Барберан заявив, що команду влаштує лише перемога!

Півзахисник Шахтаря Майкон де Андраде Барберан заявив, що команду влаштує лише перемога!
27585 ПЕРЕГЛЯДІВ

На цей матч чекають із нетерпінням, про нього говорять, пишуть, проте передбачити його фінал не може ніхто. Адже в цій сутичці зійдуться одні з найсильніших представників своїх країн. Бразильський гравець українського гранда висловив свою думку про майбутній матч ⅛ Лиги Європи — “Шахтар” Донецьк проти Римської “Роми”.

Легіонер гірників вірить в перемогу над римлянами. Нагадуємо, що колишній тренер Шахтаря, португалець Пауло Фонсека, зараз тренує “Рому”. Римський клуб знаходиться на 4 місті в італійському чемпіонаті та має 50 залікових очок. Майкон виділив сильні сторони клубу з вічного міста. Сказав, що вони успішно виступають як на внутрішній, так і на європейській арені. Футболіст усвідомлює, як важко грати проти такого суперника на його території, але запевнив, що “Шахтар” добре підготувався і буде брати перемогу в цьому матчі.

Останній раз “Шахтар” та “Рома” зустрічались у 2018 році, на стадії ⅛ фіналу Ліги Чемпіонів, тоді перемогу, за сумою двох матчів, святкували римляни. Майкон сказав, що за декілька років склад суперника “Шахтаря” кардинально змінився, але в складі “Роми” ще виступає боснійський центральний нападник Едін Джеко. Бразилець наголосив, що команда не буде звертати увагу на імена та сміливо йтиме до перемоги.Нагадуємо, що гравець “гірників” зіграв 20 матчів у всіх турнірах та відзначився одним забитим м’ячем.

Матч ⅛ фіналу Ліги Європи пройде на Стадіоні Олімпіко в столиці Італії о 22:00 за Київським часом. Гравець команди запрошує всіх любителів футболу підтримати нашу команду в цьому не простому поєдинку. А ми бажаємо “Шахтарю” продовжувати свій шлях по стадії плей-офф Ліги Європи та взяти довгоочікуваний трофей!

Мої відео