Вінниця Інформ

Матч збірної України з футболу може відбутись у Харкові!

Матч збірної України з футболу може відбутись у Харкові!
23159 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україну вже перевели до стадії послабленого карантину. Тож в тих містах, де невеликий показник захворюваності, можна проводити масові заходи. Наразі Харків знаходиться у жовтій зоні карантинних обмежень, тож там дозволено проводити футбольні матчі із невеликою кількістю глядачів. Саме тому сьогодні анонсували, що 23 травня 2021 року на стадіоні «Металіст» може відбутися товариський матч між збірними України та Бахрейну.

Це рішення прийняли під час засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу. Крім матчу вони також вирішили провести в Харкові 24 Конгрес. Символічно він відбудеться 24 травня. З Бахрейном Україна зустрінеться вперше. Насправді такий матч мав відбутися ще минулого року, проте його довелось відкласти. Їхня зустріч мала відбутися на чемпіонаті Європи-2020. Проте так навіть краще, адже футболісти зможуть випробувати себе перш ніж знову зустрітися на полі з такими сильними суперниками.

Також повідомляємо про те, що Александр Ярославський намагається повернути до історії футболу славетний “Металіст”. Команду розпустили багато років тому, залишивши лише молодіжну збірну, гравців з якої забирали до інших команд. Проте зараз його намагаються знову відновити, аби він знову показував високі результати.

Мої відео