Вінниця Інформ

Нарешті нам розкажуть, що саме відбулося тоді, під час катастрофи в літаку МАУ!

Нарешті нам розкажуть, що саме відбулося тоді, під час катастрофи в літаку МАУ!
9586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом довгого часу Іран намагався приховати те, що відбулось в той страшний день. Понад рік влада України намагалась якось пришвидшити хід розслідування і робила все можливе, аби Іран не приховував правду і не намагався врятувати винних, а чесно покарав тих, хто винен у смерті багатьох людей. В січні 2020 року під час перельоту на борту МАУ померло 176 осіб. Спочатку влада Ірану намагалась видати все це за нещасний випадок. Проте чорні скрині відкрито і нарешті, більше ніж через рік, нам сказали, хто винен у смерті стількох людей.

Дійсно, в тому, що сталося винні військові Ірану. Вони випустили ракету в мирний літак, в той час, як це було під забороною. Але багато хто був переконаний в тому, що ми вже ніколи не дізнаємось імена винних. Але сьогодні глава Судово-юридичної організації збройних сил Ірану, Шокролла Бахрамі, зазначив, що ця справа зараз знаходиться в процесі складання обвинувального висновку. Тим, хто винен у цій ситуації вже висувають обвинувачення. Для того, аби суд був чесним, після попереднього процесу, будуть відбуватись слухання, на яких присутніми будуть і винуватці, і сім’ї тих, хто загинув в той день.

Тож справедливому вироку таки бути, проте що ж стосується виплати відшкодування сім’ям постраждалих з боку влади Ірану, поки нічого не чутно. Але наша влада переконана, що якщо справа зрушила з мертвої точки, то тепер вона вже точно повинна бути доведеною до кінця. Принаймні вони робитимуть все можливе для того, щоб винних покарали, а постраждалі отримали своє відшкодування. Так, всі розуміють, що померлих це не поверне. Адже ніщо не може повернути тих, кого забрало небо. Проте винні мають бути покараними, аби більше ніхто й ніколи не переживав цей жах. А ми повідомимо вам, яке рішення винесе суд, і як відповідатимуть за скоєне винні.

Мої відео