Вінниця Інформ

Чи змінить Яремчук команду до кінця цього сезону?

Чи змінить Яремчук команду до кінця цього сезону?
82488 ПЕРЕГЛЯДІВ

Багато чуток наразі ходить довкола відомого українського форварда. Газети пишуть, що він може не дограти цей сезон за “Гету”. Він давно вже висловив бажання змінити свою команду. Та й не дарма, адже така команда може стати прекрасним трампліном, проте лише для гравців, які змогли зарекомендувати себе.

Яремчуком же наразі цікавиться італійська “Рома”. Але наш агент, який працює в Бельгії, повідомляє про те, що скоріше за все взимку жодного трансферу не буде. Бельгійський чемпіонат буде чудовою драбинкою для Яремчука. Останнім часом він демонструє неймовірні результати. Декілька його останніх матчів привернули до нього увагу багатьох футбольних клубів.

Влітку, скоріше за все, він все ж таки зможе змінити команду. Адже гол від форварда, є чимось неймовірним навіть для сильних клубів. Проте, як зазначив сам спортсмен в Бельгійських командах показати себе можуть лише ті, хто вільно володіють бельгійською, або англійською мовами.

Через те що точної інформації поки немає, ми поки можемо лише здогадуватись про те, що чекатиме на гравця. Принаймні до того моменту, як добіжить кінця його контракт із нинішнім клубом.

Мої відео