Вінниця Інформ

Велика кількість ДТП у Дніпрі! Будьте обережні!

Велика кількість ДТП у Дніпрі! Будьте обережні!
98371 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 січня у Кривому Розі сталося ДТП. На кільці площі Володимира Великого врізались один в одний два автомобілі. Toyota й Skoda їхали в одному напрямку, як вони зіштовхнулись, наразі намагається вияснити поліція. На щастя, постраждалих немає, тож всі вже роз’їхались по домівках.

На площі Володимира Великого зіштовхнулись легкове авто та вантажівка. Постраждалих, на щастя також немає, проте поліція намагається з’ясувати всі обставини цього зіткнення. Автомобілі рухалися з боку 95 кварталу на «Бірюзу». Про те, чому вони не змогли розминутись, поліція розповість пізніше.

Трохи згодом повідомили, що водій Chevrolet виїхав на "зустрічну" і врізався в мікроавтобус. Автомобіль Chevrolet рухався в сторону Аеропортової, Mercedes-Benz Sprinter їхав у зворотному напрямку. Водій першої автівки не зміг впоратись із кермуванням, через що та й вилетіла на зустрічну смугу. Там він врізався у Мерседес, після чого його й викинуло на узбіччя. Ця аварія також не має постраждалих.

Ще згодом повідомили, що водії автівки Nissan збив дівчинку, яка рухалась по зебрі. За останніми даними, дівчина 15 років переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Водій авто не впорався з керуванням через те, що обрав неправильну швидкість. На щастя, дівчинка залишилась живою. Її відвезли до третьої міської лікарні, де надали усю необхідну допомогу. За висновками лікарів, у дівчини пошкодження стегна. Проте її життю нічого не загрожує. Слідчі вже були на місці аварії. Всі деталі того, що трапилось, вони повідомлять пізніше.

За ці два дні сталося понад 10 аварій. І це лише на Дніпровщині. З завтрашнього дня за даними синоптиків погода ставатиме ще гіршою, тож керувати автівками буде набагато складніше. Будьте обережні та бережіть себе та близьких!



Мої відео