Вінниця Інформ

Нарешті бездомні діти отримали власне місце проживання!

Нарешті бездомні діти отримали власне місце проживання!
112832 ПЕРЕГЛЯДІВ

За кошти державної субвенції хлопець із Дніпра отримав квартиру! Олегу Іовлеву дали квартиру. Хлопець у віці семи років залишився без батьків, він довгий час виховувався у різних місцях. Не мав постійного місця проживання. Проте тепер в нього є власна квартира, у якій він будуватиме своє майбутнє.

Він розповів всі свою історію: «Жив в дитячому будинку, потім в гуртожитку коледжу, де навчався. Дуже страшно було тоді не розуміти, що буде потім, коли навчання закінчиться. Можливість оселитися у власній квартирі дала мені сили й мотивацію для саморозвитку. Довго не міг повірити, що це моє житло. А тепер адаптувався і цілком задоволений».

Для хлопця це стало немов новим подихом для життя. Адже нам є куди повернутись та ми можемо обирати, де і як нам жити. Хочемо їдемо до батьків, ні винаймаємо квартиру. Але хто крім держави може піклуватись про тих, хто зовсім один?

Дніпро потихеньку намагається забезпечувати тих, хто потребує допомоги. Минулого року влада придбала 10 квартир для дітей сиріт. Багато кому виділили компенсацію у розмірі 623 тисяч гривень. Органи місцевого самоврядування також всіма силами намагаються допомогти владі. Вони разом з ними їздять містом та обирають приміщення для життя дітлахів.

Скільки б нам не було років, та для батьків ми залишаємось дітьми. Так само і для держави. Ми завжди будемо дітьми, які потребують її допомоги та піклування. Тож Дніпряни сподіваються, що це не перший та не останній раз, коли ми зіштовхуємось з таким виявом турботи.

Цього року влада планує продовжувати закупівлю квартир для дітей, які з тих чи інших причин залишились без батьківської уваги. Так, ніхто і ніщо не зможе замінити батька й матір, проте впевненість у завтрашньому дні може подарувати їм надію на майбутнє.

Мої відео