Вінниця Інформ

Команда телеканалу D1 вітає всіх з Новим 2021 роком!

Команда телеканалу D1 вітає всіх з Новим 2021 роком!
156688 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорогі мешканці Дніпра та всі українці! Ми від щирого серця хочемо привітати вас із Новим 2021 роком. Так, куранти вже вдарили 12 разів, багато хто загадав бажання та поласував шампанським зі смачними стравами. Ми попрощались вже з 2020 роком щура, який приніс нам чимало турбот. Адже пандемія, проблеми з роботою та ще багато чого підстерігало нас на кожному кроці. Проте не можна сказати, що не було нічого гарного у 2020. Адже в когось народилось дитя, хтось знайшов своє кохання, а хтось зміг зробити мрію реальністю. Тож ми із невеликим сумом попрощались з минулими часами.

Та тепер прийшов рік білого металічного бика. І ми бажаємо вам, щоб ваш дім був повною чашею не лише на свята. Щоб здоров’я завжди було на 110% та вас оминули всі хвороби. Нехай усі ваші рідні та близькі будуть поряд. Несіть світло та щастя у світ, і він точно відповість вам взаємністю. Новий рік, тож і нові правила. Скоро нам обіцяють привезти партію вакцини, тож життя поступово повертатиметься до нормального річища.

Не бійтеся дивитись уперед та сміливо йти до мрії. Адже дуже важливо інколи просто мати змогу повірити у власні сили. Все інше вже прийде з часом. Як великі міста починались з поселень племен, так і ваше майбутнє нехай стає кращим та більшим з кожним днем.

Цінуйте рідних та близьких, адже в нас завжди мало часу на те, щоб сказати найважливіші слова. Найгірше в цьому те, що люди так ніколи й не дізнаються, як багато вони для нас означають. Тож просто зараз візьміть телефон та подзвоніть їм.

Будьте щасливими! Адже це найголовніше у житі. А наша команда завжди триматиме вас у курсі подій та робитиме все можливе, аби ви дізнавались актуальні новини одразу! З Новим роком!

Мої відео