Вінниця Інформ

Пожежа в Дніпрі: як завершилось чергове свято для одного із мешканців міста?

Пожежа в Дніпрі: як завершилось чергове свято для одного із мешканців міста?
189603 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 1 січня в 6.37 до Служби порятунку надійшов телефонний дзвінок. В ньому повідомлялось про початок пожежі, на вулиці Назаренко с. Казначеївка, Магдалинівського району.

Чергове відділення пожежників одразу ж направилось за вказаною адресою. На місці вони побачили, що горить приватна будівля, в якій один поверх. Згоріло майже все, меблі, побутове приладдя, деякий посуд, техніка. До того ж пошкоджена піч, яка працює на твердому паливі та має площу 1 метр квадратний.

О 7.15 пожежу вже змогли локалізувати, а о 7.25 повністю приборкали. Не дивлячись на те, що пожежники приїхали досить швидко та ліквідували пожежу за короткий час, без втрат не обійшлось. Вони знайшли труп обгорілого чоловіка 1974 року народження.

Причина виникнення пожежі поки що залишається невідомою. Проте служба пожежної безпеки нагадує, що полум’я – не іграшка. Це стосується не лише дітей, а й дорослих. Ми часто нагадуємо про це нашим малятам, проте самі повсякчас забуваємо, то витягти зарядний пристрій з розетки, то вимкнути газ на плиті.

Можливо, якби легені чоловіка не вразило так сильно, то він і зараз був би живим, проте чадний дим дуже швидко вивів його із нормального стану. Тож пожежники радять бути обережнішими.

Мої відео