Вінниця Інформ

Акція в підтримку “Прометея”, як у Кам’янському захищають права спортсменів?

Акція в підтримку “Прометея”, як у Кам’янському захищають права спортсменів?
69823 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні на мирний протест вийшли всі не байдужі до долі місцевих спортсменів. Вони наполягають, аби тим повернули їхнє місце для тренувань. Адже спочатку в них забирають місце, де можна практикуватись, а потім питають, чому в нас так мало призових місць і де ділись всі олімпійські чемпіони?

Нещодавно міські клуби з волейболу та баскетболу “Прометей” вигнали зі спорткомплексу, який раніше був їхнім місцем для тренувань. Вони вправно сплачували оренду залу та ніколи не порушували правил домовленості. І якби їх не вигнали, вони й надалі продовжували б платити.

Після цієї гучної події Федерація тенісу України повідомила про рейдерське захоплення комплексу. Проте жодних даних, які б підтвердили цю теорію немає. Сьогодні ж Володимир Дубинській разом з однодумцями анонсував мітинг протесту біля будівлі мерії. Вони вимагають, аби влада якимось чином розв’язала це питання.

Зрозуміло, що в наш час гроші вирішують усе, проте, куди ж дівається патріотизм та бажання підтримати наших спортсменів? Як вирішиться це питання поки що невідомо, проте так легко спортсмени не приймуть поразку. На те вони й спортсмени, аби по про всі негаразди бути сильними.

Мої відео