Вінниця Інформ

Шахматистка чи каратист: цікава партія перед Новим роком

Шахматистка чи каратист: цікава партія перед Новим роком
122795 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні стало відомо, що цього року Анна Музичук вирішила завершити рік партією з відомим українським каратистом. Вони зустрілись за дошкою та розпочали справжню запеклу боротьбу. Крім цього чемпіонка вирішила привітати всіх з Новим роком та подарувати їм маленьку казку.

Саме 30 грудня Анна вважає найщасливішою датою в її кар’єрі. 4 роки тому в цей день вона стала чемпіонкою світу з бліцу. Минулого року виграла срібло на такому ж чемпіонаті. У 2020 році зіграла свою останню партію офлайн аж в березні, але, цілком можливо, що незабаром ми знову побачимо її за дошкою! А поки що вона бажає всім щасливого Нового року. Та здійснення мрій. Вона переконана, що дива поряд, їх лише необхідно навчитись бачити.

Так, це лише партія двох товаришів, яка не дає жодних титулів, проте за цей час ми вже так сильно звикли до інтернету, що звичайна зустріч нам здається чимось дивним. Проте всі сподіваються, що наступного року ми зможемо подивитися вже не онлайн-партії, а звичайні, живі. Пандемія не може тривати аж так довго. Тим паче, що ось на носі свята, а там, ми й обернутись не встигнемо, як настане весна. З її барвами, пікніками та гарним настроєм.

Мої відео