Вінниця Інформ

Безвіз з США

Безвіз з США
107495 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський планує встановити безвізовий режим з США. Голова країни прагне домогтися розвитку у справі налагодження кордонних стосунків зі Сполученими Штатами Америки та встановити безвізовий режим для усіх українських мандрівників. Цю інформацію він заявив американському виданню The New York Times.

Президент заявив, що у пріоритеті все ж таки є встановлення безвізу для українського бізнесу, який напряму співпрацює з американськими компаніями. Володимир Зеленський зазначив: “ Щоб наші люди могли спокійно їздити – хоча б ті, які прекрасно працюють в Україні, Сполучених Штатах і мають спільні підприємства, спільні бізнеси. Почати хоча б із цього”.

Проте плани голови держави на майбутнє є ще більш глобальними. Він вважає, що в Україні необхідно побудувати власний Голлівуд, а також Діснейленд. Проте не варто забувати і про українські легендарні місця, які інколи, зовсім без видимих на те причин пропускають повз очі. Інновації — це той розвиток, який стимулюватиме та налагоджуватиме економічне та культурне становище України. Нові локації для відпочинку обов'язково звернули б увагу туристів з усього світу до нашої країни. Що в свою чергу ще раз нагадало б про мальовничі та чаруючі українські пейзажі. “Я вважаю, що це круто. У Європі є дуже непогані (кіномайданчики. – Ред.) – у Празі, в Угорщині. Україна, повірте мені, багата, щоб тут був такий майданчик. Ми для цього проголосували за закон про рібейти. Я думаю, тут місце для інвестицій, рекламні та інші зйомки – теж гарний напрямок”, – поділився він.

Мої відео