Вінниця Інформ

На Дніпропетровщині професійний спортсмен організував схему збуту наркотиків та психотропів

На Дніпропетровщині професійний спортсмен організував схему збуту наркотиків та психотропів
47036 ПЕРЕГЛЯДІВ

До складу угруповання входило шість чоловіків та дві жінки. Усі мали свої функції — від вирощування конопель до послуг кур'єра. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Оперативники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції викрили групу, яка налагодила збут наркотичних засобів та психотропних речовин у Дніпропетровському регіоні. Самі вирощували коноплі — безперервно, впродовж усього року, потім переробляли та розповсюджували на території всієї області. Торгували не тільки марихуаною, а й метамфетаміном.

«Організував наркобізнес 35-річний мешканець області, який, окрім незаконних оборудок з наркотиками, професійно займається спортом, — повідомляють у поліції. — Наглядав за збутом марихуани та метамфетаміну його спільник, 29-річний чоловік, який приймав замовлення та контролював діяльність наркокур’єрів».

Під час обшуків правоохоронці вилучили більше семи кілограмів марихуани, метамфетамін, прекурсори, рослини конопель, холодну та вогнепальну зброю, набої, гроші. До речі, за цінами «чорного» ринку орієнтовна вартість вилучених наркотиків складає понад 300 тисяч гривень.

Наразі учасникам угруповання загрожує до 10 років позбавлення волі.

Теги: наркотики,психотропи,збут, Дніпропетровщина,марихуана
Мої відео