Вінниця Інформ

У Черкаському збудували казарми підвищеного комфорту

У Черкаському збудували казарми підвищеного комфорту
24388 ПЕРЕГЛЯДІВ

250 військовослужбовців матимуть комфортні умови для проживання. Наразі відкрито дві новобудови, у планах — ще три.

28 серпня у Черкаському урочисто відкрили дві нові казарми поліпшеного планування та заселили перших пожильців, які завершили ротацію на Луганщині. Дві будівлі загалом розраховані на двісті п’ятдесят військових, а самі казарми більше схожі на комфортабельні гуртожитки.
За словами офіцера оперативного командування «Схід» Сергія Семчука, є загальні кімнати з пральними машинами, душові і кухня з газовими плитами та холодильниками.
«Людині необхідно перевезти сюди тільки свої особисті речі, решта необхідного для проживання тут є», — зазначив Сергій Семчук.

Військовослужбовці житимуть по 4-5 чоловік у кімнаті. У командуванні кажуть, розміщатимуть тут особовий склад для відновлення боєздатності та бойового злагодження на 239 загальновійськовому полігоні.
«Умови дуже добрі, мені подобається, що я можу тут приготувати, відпочити, привести себе в порядок і знову бути готовим до виконання службових обов’язків», — каже старший офіцер протитанкової батареї 93-ї механізованої бригади Андрій Голобородько.

У найближчих планах — побудувати поруч ще три штаб-казарми, одну з них — сімейного типу.


Фото: army.inform.com.ua

">

 

Теги: Черкаське,казарми,військовослужбовці, Дніпропетровщина
Мої відео