Вінниця Інформ

Працівники Головного управління ДПС у Черкаській області встановили факт торгівлі фальсифікованими тютюновими виробами

Працівники Головного управління ДПС у Черкаській області встановили факт торгівлі фальсифікованими тютюновими виробами
302525 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне управління ДПС у Черкаській області продовжує вживати заходів, спрямованих на припинення незаконного обігу фальсифікованих тютюнових виробів.

Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області під час проведення заходів з контролю за дотриманням вимог чинного законодавства  на території м. Черкаси із залученням працівників Національної поліції України виявлено діяльність господарських об’єктів, на яких здійснювався продаж фальсифікованих тютюнових виробів без наявності будь-яких дозвільних документів на здійснення такого виду діяльності.

За результатами проведеної роботи управлінням податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Національної поліції України вилучено тютюнові вироби та складено 3 протоколи за  ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Торгівля фальсифікованими тютюновими виробами – це не просто порушення закону, це також загроза здоров'ю та життю людей", – наголошують у Головному управлінні ДПС у Черкаській області та підкреслюють, що законослухняність – це не просто обов’язок кожного, це також ознака доброчесності та відповідальності.

Мої відео