Вінниця Інформ

Михайлюк зіграв свій найкращий матч в НБА за останні два роки

Михайлюк зіграв свій найкращий матч в НБА за останні два роки
314738 ПЕРЕГЛЯДІВ

В ніч на середу, 29 березня, "Шарлот Хорнетс", за який грає українець Святослав Михайлюк, грав на виїзді з "Оклахома Сіті Тандер".

Гості перемогли 134:137, а Михайлюк став третім найрезультативнішим гравцем у своїй команді – він провів на паркеті 36 хвилин, за які набрав 18 очок, зробив 5 підбирань, виконав 8 результативних передач та двічі блокував кидки суперника. Свят влучив 2 з 5 триочкових. З ним на майданчику "Шарлот" виграв з різницею +7.

Зауважимо, що Михайлюк набирає щонайменше 18 очок вперше з 2021-го року, коли він, будучи гравцем "Оклахоми", вибив 19 балів у грі з "Ютою", але його лінійка в тому матчі була слабшою за іншими показниками – лише 1 підбирання та 2 асисти.

Рекорд результативності українського легіонера було зафіксовано в 2020-му, коли будучи гравцем "Детройта" він набрав 25 очок у грі з "Атлантою".

Зауважимо, що "Шарлот" виграв три останніх матчі в рамках НБА, і у всіх трьох матчах Михайлюк отримував більше 30 хвилин ігрового часу. Втім, Шершні не мають шансів на плей-офф, навіть якщо виграють усі матчі, що залишились до завершення регулярного чемпіонату (а саме 5). Вони йдуть останніми у Східній конференції.

Джерело

Теги: Михайлюк Святослав Юрійович,Святослав Михайлюк ,Святослав Михайлюк Вікіпедія,Михайлюк Вікіпедія,Михайлюк ,Баскетбол,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Шарлот Хорнетс,Шарлот ,Хорнетс,Шарлот Хорнетс Святослав Михайлюк,Шарлот Хорнетс Михайлюк,Оклахома Сіті Тандер,НБА,Юта,Національна баскетбольна асоціація,Баскетбольна асоціація
Автор: admin.sportcomua
Мої відео