Вінниця Інформ

Форвард "Нікс" із потужним слемданком не помітив оборону "Бостона": момент дня в НБА

Форвард "Нікс" із потужним слемданком не помітив оборону "Бостона": момент дня в НБА
317949 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хіт-парад найкращих миттєвостей ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив важкий форвард "Нью-Йорк Нікс" Джуліус Рендл.

">

 

Гренадер "Нікс" запам'ятався епізодом під кінець третьої чверті. Він отримав м'яч перед лінією штрафних кидків і прорвався до "фарби". Там форвард не помітив спротиву Тейтума та вгатив "апельсин" згори.

Зрештою, "Нью-Йорк" зумів здобути виїзну перемогу над "Бостоном" в овертаймі (120:117). Результат у Массачусетсі не змінив турнірного становища команд. "Селтікс" залишилися лідером Східної конференції НБА, а "Нікс" – на 7-й сходинці.

Сам Рендл провів на паркеті майже 37 хвилин. За цей час він встиг набрати 37 очок, зробив 9 підбирань і віддав 2 передачі. Ці цифри зробили важкого форварда "Нікс" найрезультативнішим у матчі.

Хто такий Джуліус Рендл

Уродженець Техасу, на студентському рівні виступав за "Кентуккі Вайлдкетс". На драфті НБА-2014 обраний "Лос-Анджелес Лейкерс" під 7-м номером.

У складі каліфорнійців провів три повні сезони. Перебрався до "Нью-Орлеана" в 2018 році, коли "Лейкерс" не підтвердили останній рік контракту форварда. Перед сезоном 2019/20 опинився у лавах "Нікс".

Гравець НБА, який досягнув найбільшого прогресу (2021) та учасник Матчу всіх зірок асоціації (2021). Рендл – ревний християнин. У коледжі перед кожним домашнім матчем "Вайлдкетс" він навідувався до командної каплиці.

Джерело

Теги: Джуліус Рендл набрав 37 очок проти Селтікс,Джуліус Рендл ,Селтікс,Баскетбол, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,НБА,Баскетбольна асоціація,Національна баскетбольна асоціація,Нью-Йорк Нікс Джуліус Рендл,Нью-Йорк Нікс ,Нью-Йорк Нікс Рендл,Нікс,Нью-Йорк,Бостон,Лос-Анджелес Лейкерс,НБА-2014,Кентуккі Вайлдкетс,Лейкерс,Вайлдкетс
Автор: admin.sportcomua
Мої відео