Вінниця Інформ

Російське вторгнення в Україну : Ситуація в регіонах станом на 8.00

Російське вторгнення в Україну : Ситуація в регіонах станом на 8.00
306758 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ситуація в регіонах станом на 8.00

?Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Полтавщині, Сумщині та Чернігівщині. 

?На Дніпропетровщині ніч пройшла спокійно. Проте вранці ворог з градів обстрілял два села на межі з Херсонщиною. Попередньо, людей не зачепило. Детальна інформація та дані щодо наслідків з’ясовуються. 

?Київщина: напередодні ввечері під час повітряної тривоги був нанесений ракетний удар по інфраструктурі Фастовської громади. Поранені дві людини. Пожежа була локалізована. Наслідки влучення ліквідовуються.

?Хмельницька область: увечері під час повітряної тривоги відбувся ракетний удар у інфраструктурний об'єкт в одній з територіальних громад Шепетівського району на території Хмельницької області. 

Наслідки влучення ліквідують. Жертв нема.

?Харків: вночі тривав обстріл житлових районів міста із артилерії та РСЗВ, за попередньою інформацією постраждалих немає. 

Протягом доби окупанти безперервно обстрілювали Харківський район, населені пункти Покотилівка, Хроли, Котрярі. 

?Луганщина: ситуація залишається напруженою я За добу — обстріли: Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля. У кожному з цих міст є пошкодження житлового фонду та господарчих споруд. Загиблих серед цивільних немає.

?Донеччина: вся лінія фронту — обстріли. Гради, артилерія, міномети, авіація, ракети. Ввечорі — ракетний удар по околицям Краматорська. 

Маріуполь - без змін. На сьогодні намічається операція по виводу із заводу цивільних. 

?Херсонщина: в області вибухи та обстріли, ворог намагається взяти під контроль населені пункти, вдається до погроз та викрадень. На території області складна і напружена ситуація.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео