Вінниця Інформ

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України

122629 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні бойові побратими - воїни інженерних військ! 

Від імені особового складу Командування об'єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто вітаю Вас із професійним святом.

Завдяки Вашій наполегливій службі, старанності та професіоналізму, інженерні війська є потужною силою, за допомогою якої усі завдання інженерного забезпечення виконуються якісно і швидко у будь-яких умовах обстановки.

Працюючи без права на помилку, Ви не раз показували свою майстерність та мужність в різних куточках світу у складі миротворчих місій.

Окремою героїчною сторінкою в історії інженерних військ Збройних Сил України стала участь у протистоянні з російським агресором під час Антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил.

Воїни-інженери, постійно діючи на межі ризику, сумлінно та з гідністю виконують свої службові обов'язки, забезпечуючи ефективне проведення інженерної розвідки місцевості та знешкодження вибухових пристроїв. 

З нагоди свята сердечно Вам дякую за самовіддану службу українському народові та громадянську позицію! Впевнений, що Ви й надалі надійно стоятимите на захисті свободи та незалежності нашої країни.

Вічна слава військовим інженерам, які не повернулися з бойових завдань. Ми завжди пам’ятатимемо про їхні героїчні подвиги!

З нагоди свята, бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, добробуту й затишку, витримки, професійних і звитяжних здобутків, успіхів та наснаги!

Слава Україні!

Разом переможемо!

генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

Мої відео