Вінниця Інформ

НАЛАГОДЖЕННЯ СПІВПРАЦІ З ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ КАНАДИ

НАЛАГОДЖЕННЯ СПІВПРАЦІ З ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ КАНАДИ
394137 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач об'єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з заступником командувача об'єднаних операцій Канади генерал-майором Вільямом. Ф. Сімором.

Канадського колегу було проінформовано про поточну воєнну ситуацію навколо України, а також ознайомлено з основними завданнями та функціями Командування в загальній системі управління Збройними Силами України.

Крім цього, генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про напрями подальшого розвитку Командування, базуючись на перспективах співробітництва з країнами-партнерами Північноатлантичного альянсу.

У ході діалогу сторони обговорили питання подальшої співпраці, серед яких – співпраця з представниками тренувальної місії Збройних сил Канади в рамках операції «UNIFIER» та продовження консультативно-дорадчої допомоги для набуття повних спроможностей Командування об'єднаних сил ЗСУ.

— Сподіваюся, що ми продовжимо обмін досвідом, нарощуючи та впроваджуючи нові елементи підготовки військовослужбовців нашого Командування за участі канадських інструкторів, — зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Своєю чергою, він подякував керівництву Північноатлантичного альянсу в особі генерал-майора Сімора, за всебічну підтримку, відмітивши позитивні зрушення, які відбулись у Командуванні при набутті оперативної сумісності зі збройними силами країн-членів НАТО.

Разом переможемо!

Мої відео