Вінниця Інформ

Смерть охоронця на Миколаївщині: деталі події

Смерть охоронця на Миколаївщині: деталі події
40560 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 30 листопада 2020 року голова сільради Красюк Володимир Іванович повідомив, що в селі Іванівка (Первомайський район) Миколаївської області зник 62-х річний чоловік.

Коли правоохоронці завітали на адресу, за якою проживала особа, побачили чоловіка без ознак життя та з численними ножовими порізами. Чоловік в цьому домі проживав сам, долий час працюючи охоронцем в дитячому садочку.

Після обшуків в будинку та подвір’ї, працівники поліції також заявили про зникнення речей власного спожитку, такі як телефон, лептоп та мопед Honda. Під час огляду тіла було встановлені місця нанесення  ножових ударів – грудна клітина та стегно чоловіка.

Місцева поліція відкрила кримінальну справу за статтями 115 (навмисне вбивство), стаття 187 (розбійницькі дії) та стаття 289 (заволодіння чужим транспортом) Кримінального кодексу України. Тому, хто вбив та забрав майно чоловіка, чекає довічне ув’язнення та вилучення усього майна.

Тіло вже відправили на експертизу для остаточного з'ясування причини смерті чоловіка, продовжуються пошуки свідків та злочинця.

Увага! Якщо ви раптом стали свідком цієї події та маєте хоч якусь інформацію, яка може допомогти пришвидшити розслідування, звертайтеся у відділок поліції Первомайського району, яка знаходиться по вулиці Михайла Грушевського, 29 або за телефонами «102» та (05161) 7-52-02.

Також нагадуємо, що на Миколаївщині поблизу села Добра Воля (Новобугський район) невідомі побили чоловіка та засунули до багажника свого автомобіля. Чоловіку вдалося привернути увагу прохожого, щоб той викликав швидку медичну допомогу, швидка своєю чергою вже на місці викликала поліцію. Затримали двох чоловіків, які знущались з  особи та хотіли викрасти його. Чоловіки були з Кривого Рога.

Поліціянт, який одразу не зреагував на побачене, звільнили з роботи, а двох чоловікам загрожує до 5 років в’язниці.

За новинами слідкуйте на сайті, бережіть своїх рідних та  будьте здорові!!!

Мої відео