Вінниця Інформ

Російське вторгнення в Україну : Вона врятувала автомобілі. Здається, що ці слова в короткому реченні не мають змісту. Але це не так!

Російське вторгнення в Україну : Вона врятувала автомобілі. Здається, що ці слова в короткому реченні не мають змісту. Але це не так!
312083 ПЕРЕГЛЯДІВ

?Вона врятувала автомобілі.

Здається, що ці слова в короткому реченні не мають змісту. Але це не так!

?‍⚕️Фельдшерка бригади швидкої медичної допомоги Карбонітської підстанції Лисичанської комунальної лікувально-профілактичної установи Світлана Клос разом із батьком вивезла з зони обстрілів два автомобілі швидкої допомоги.

?На початку квітня підстанція вже зазнавала нещадних обстрілів. В один із днів Світлана прямувала на роботу — забрати речі та документи. Та коли прибула до медзакладу, зрозуміла, що функціонувати він вже не може, — через значні пошкодження. Разом із тим в ньому ще залишилися дві автівки швидкої допомоги.

?Порадившись із батьком, вона вирішила забрати автівки, адже вони могли б служити для порятунку життя людей в іншому місці. З двох «швидких» акумулятор був лише на одній, тож спочатку до дому перевезли одну машину, а пізніше, на тому ж акумуляторі, — другу.

?Того ж дня Світлана Клос разом із батьком знайшли ще один акумулятор, сіли за кермо «швидких» та відігнали машини в місто Бахмут Донецької області. Там ключі від двох автівок були передані колегам із Дніпра, які виїхали на зустріч Світлані.

✊Жінка працює в медичній системі з 2014 року, її будинок на сьогодні знищено, але вона ризикувала власним життям для того, щоб два автомобілі «швидкої» зі зруйнованого медзакладу продовжували рятувати життя українців.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео