Вінниця Інформ

І знову гинуть мирні люди – окупаційні війська рф завдали чергових ударів по житлових кварталах Донеччини

І знову гинуть мирні люди – окупаційні війська рф завдали чергових ударів по житлових кварталах Донеччини
435535 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 14 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Збройні сили рф продовжують вчиняти на території Донецької області військові злочини, жертвами яких стають звичайні цивільні люди.
За даними слідства, 30-31 березня 2022 року агресор, який вже понад місяць цинічно намагається запевнити весь світ про обстріли в Україні виключно військових об’єктів, вкотре вдарив по житлових кварталах м. Авдіївки, м. Мар’їнки, смт. Нью-Йорк м. Торецька. Двоє місцевих мешканців отримали осколкові поранення, троє загибли. Пошкоджено житлові будинки, складські приміщення, будівлі загальноосвітньої школи та пожежно-рятувальної частини.
До м. Бахмута доставлено 5 мешканців Луганщини, які зазнали мінно-вибухових травм та важких осколкових поранень під час обстрілів м. Попасна, а у м. Слов’янську надають допомогу чоловіку, пораненому у м. Рубіжне.
На жаль, дитину, яка у Лисичанську отримала мінно-вибухову політравму, закриту черепно-мозкову травму, множинні вогнепальні проникаючі осколкові поранення усього тіла та перебувала у комі, попри зусилля лікарів, врятувати не вдалось – до вторгнення російських нелюдів на нашу землю дівчинка прожила на цьому світі усього 1 рік і 7 місяців.
Відомості щодо інших постраждалих наразі уточнюються.
Мої відео