Вінниця Інформ

На Хмельниччині чоловік задушив приятельку

На Хмельниччині чоловік задушив приятельку
367691 ПЕРЕГЛЯДІВ

Людські взаємовідносини – штука досить дивна інколи. Можуть ставатися абсолютно неочікувані ситуації, а реакція на якісь слова чи дії може відверто кажучи лякати. Особливо це стосується взаємовідносин між чоловіками та жінками. Нерідкі випадки, коли у разі того, що чоловіку щось не подобається, він використовує насилля. А бувають і такі випадки, як той, що стався на Хмельниччині.

Не даремно кажуть, що під дією алкоголю треба бути набагато обережнішим. Особливо, якщо це компанія, де є й жінки, й чоловіки. Ніхто не знає, що на думці у людини, можливо під градусом вона вже надумала собі близькі стосунки та у разі заперечення може фактично були спровокована на агресію. Можливо все. І вірогідно, саме це й сталося на Хмельниччині. Там чоловік здійснив жорстоке вбивство, де дуже ймовірно саме алкоголь був однією із причин агресії.

З повідомлення Головного управління Національної поліції Хмельниччини стає зрозуміло, що і правопорушник, і постраждала відпочивали разом. Це було одне із сіл Красилівської обласної територіальної громади. Чимала компанія перебувала разом, при чому дуже ймовірно, що для "звеселяння" був і алкоголь. Але у якийсь момент вони почали розходитися по домівках. І саме під час цього і сталася ця подія.

21-річна дівчина направилася додому. Її вирішив провести чоловік із її компанії. При чому він вже був досить-таки п'яним. Проте цей 35-річний житель того ж села, звідки й була потерпіла, пішов разом з нею. Вони розмовляли під час цього, що є досить звичною справою у таких умовах. Але з якоїсь причини ця розмова переросла в конфлікт. І чоловік чи то втихомирити подругу намагався, чи то агресія накрила, а може й зіграли свою роль алкогольні напої, але вхопив її за шию. Фіналом цього стало бездиханне тіло жертви. Молодик просто задушив дівчину.

Після вбивства чоловік заховав тіло як зміг. Вони були вже неподалік будинку потерпілої, тому він вчинив максимально просто для себе – затягнув її в кущі й так залишив. Під дією алкоголю йому більше нічого на думку не спало. Саме там дівчину й знайшли вранці її односельці та викликали поліцію. І фактично саме те, що тіло було залишено саме у цьому місці дозволило оперативно знайти винуватця.

До будинку прибуло кілька спеціалістів – слідчо-оперативна група, поліцейські, кінологи та інші. Було проведено обшук місця події та встановлено причину смерті – задушення. Це відбулося за допомогою експертизи. І після цього розпочався пошук злочинця. При чому підозри, хто це міг бути, в односельців, друзів та рідних загиблої були.

Після вилучення можливих слідів та доказів, опитування сусідів та місцевих жителів, словом всіх, хто знали потерпілу, а також могли бачити чи чути щось, у поліції з'явилися докази щодо того, хто вчинив такий злочин. До обстеження були залучені й спеціально навчені собаки, й інші методи обшуку. І після детального аналізу отриманої інформації стало можливим відновлення сценарію того вечора, у який все сталося. Поліція встановила головні деталі події та вийшла на зловмисника. І чоловіка розшукали.

Злочинця затримали. Відомо, що наразі йому оголосили підозру. Йому вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування ще триває. Але точно зрозуміло, що цьому душителеві загрожує відповідальність за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Це стаття про умисне вбивство і її санкції для нього можуть бути від семи й до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Мої відео