Вінниця Інформ

Навмисно підпалили чуже авто на Херсонщині, обставини справи:

Навмисно підпалили чуже авто на Херсонщині, обставини справи:
241947 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Херсон трапився жахливий розбій двох дорослих чоловіків на двох неповнолітніх дітей.

 

До одного з місцевих відділень поліції подзвонив незнайомець зі звісткою про те, що у його сина разом з товаришем (обом 17 років) відібрали особисті речі та нанесли декілька тілесних травм. Співробітники оперативно-розшукової служби швидко відреагували на виклик та приїхали за вказаною адресою.

 

Їм знадобилося пару годин, щоб знайти та заарештувати злочинців. За допомогою слідчих дій правопорушників було розшукано, використавши систему відеоспостереження “Безпечне місто”, так було виявлені їхні сліди. Вони знімали кімнату для проживання в одній із багатоповерхівок, і саме там були знайдені цінне майно підлітків. Було з’ясовано, що двом чоловікам 31 і 34 роки та те, що вони прибули в Херсонську область відносно нещодавно.

 

Наразі за фактом розбійного нападу було відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді утримання за ґратами терміном від 7 до 10 років. Розслідування далі продовжується.

 

 

Мої відео