Вінниця Інформ

Команда ПНПУ імені В. Г. Короленка – срібна призерка ХІХ Універсіади Полтавщини з настільного тенісу (жінки)

Команда ПНПУ імені В. Г. Короленка – срібна призерка ХІХ Універсіади Полтавщини з настільного тенісу (жінки)
336306 ПЕРЕГЛЯДІВ

21–22 листопада 2023 р. на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулася ХІХ Універсіада Полтавщини з настільного тенісу. У змаганнях взяли участь 6 команд закладів вищої освіти Полтави.

Змагання проводилися за коловою системою серед чоловічих та жіночих команд. Спортсмени Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка в наполегливій боротьбі, показавши професійну гру, посіли 2 місце (жінки) та 4 місце (чоловіки).

Команду Полтавського педагогічного університету представляла заступниця декана з виховної роботи факультету фізичного виховання та спорту доцентка Олена Согоконь. За команду дівчат від університету змагалися студентка факультету філології і журналістики Вікторія Ярова (Ж-21) і студентка факультету фізичного виховання та спорту Світлана Міненкова (ФК-25). Команда хлопців складалася із студентів факультету фізичного виховання та спорту: В’ячеслав Коваленко (ФВ-23), Давид Жаботинський (ФВ-11), Андрій Устинов (ФК-25) та Артур Куць (ФК-25).

Уклінно дякуємо Збройним силам України за можливість брати участь в ХІХ Універсіаді Полтавщини, а команді виносимо подяку за видовищні моменти гри та позитивні емоції. Бажаємо  всім спортсменам з настільного тенісу не зупинятися на досягнутому, а наполегливо тренуватися та сміливо йти до нових перемог, щоб на високому рівні представляти Полтавський педагогічний університет! 

 

Мої відео