Вінниця Інформ

Вступна кампанія 2023 року

Вступна кампанія 2023 року
402165 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 липня 2023 року у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулася робоча нарада щодо початку активної фази вступної кампанія 2023 року.

Усі етапи вступної кампанії-2023 перебувають на контролі голови приймальної комісії Марини Гриньової.

Зокрема ректорка наголосила: «Розпочинаються дуже відповідальні дні, бо починається вступна кампанія 2023. Ми маємо з вами  максимально дотримуватися виробничої дисципліни, приходити вчасно на всі засідання, бути доброзичливими, толерантними до всіх вступників. Тільки злагоджена командна робота приведе до кращих результатів». На завершення Марина Вікторівна побажала успіхів, міцного здоров’я та реалізації нашої спільної мети – ПЕРЕМОГИ!

Велика кількість абітурієнтів, котрі бажають подати документи до нашого вишу, підтверджує популярність Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка серед молоді міста, області та інших регіонів України. Облаштовані комп’ютеризовані кабінети для прийому вступників за спеціальностями. Працює «гаряча лінія» відповідального секретаря.

Відповідальна секретарка приймальної комісії Марина Тесленко зазначила: «Цьогоріч конкурсний відбір на бакалавра здійснюється на базі повної загальної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня бакалавр на денну та заочну форму, у тому числі вступ передбачений на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітнього рівня фахового бакалавра, фахового молодшого бакалавра. Варто звернути увагу, що вперше буде здійснюватися набір на навчання на освітній ступінь бакалавра на основі диплому бакалавра (друга вища)». Абітурієнти, які вступають, повинні подати заяву на конкурсну пропозицію до університету через електронний кабінет (реєстрація реєстрація особистих електронних кабінетів для вступу https://vstup.edbo.gov.ua).

Вступники, які бажають здобути освітній ступінь бакалавра, можуть подати п’ять заяв на державну форму фінансування, обираючи при цьому пріоритетність для кожної заяви. При вступі враховуються результати НМТ 2022 та 2023 років та сертифікати ЗНО 2020 та 2021 років.

Закінчення прийому заяв та документів для осіб, які вступають тільки на освітній ступінь бакалавр – 31 липня о 18.00 годині.

Інна Важеніна, уповноважена особа щодо запобігання та протидії корупції в університеті, висвітлила питання «Корупційних ризиків під час вступної кампанії 2023». У своїй доповіді Інна Леонідівна ознайомила присутніх із антикорупційними заходами, які систематично проводяться в університеті. Вона зазначила, що розроблено та впроваджено в дію нормативно-правові документи щодо запобігання і протидії корупції та конфліктних ситуацій. Наша головна мета – забезпечити доброчесність та прозорість на усіх етапах вступної кампанії 2023.

Роз’яснення щодо військово-облікових документів вступників надала Валентина Олександрівна Пропірна, відповідальна за облік військовозобов’язаних у Полтавському педагогічному. Вона підкреслила, що згідно з пунктом 20 Порядку військового обліку військовий облік ведеться на підставі даних паспорта громадянина України та військово-облікових документів. Військово-обліковими документами є: для призовників – посвідчення про приписку до призовної дільниці; для військовозобов’язаних – військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного (оформлюється у разі відсутності бланків військових квитків або з інших причин); для резервістів – військовий квиток. Окрім того, пояснила, що відповідно до листа МОН, діяльність приймальних комісій закладів освіти має бути спрямована на встановлення наявності військово-облікового документа, а не на визначення його дійсності, правомірності чи легітимності.

Бути студентом Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка – це здобувати ґрунтовні знання, вдосконалюватися, ставити перед собою цілі і досягати їх. Тут ви зможете примножити свій інтелектуальний потенціал.

Прийом відвідувачів по буднях – з 9.00 до 16.00, обідня перерва – з 12:00 до 13:00.

ПНПУ імені В. Г. Короленка

e-mail: [email protected]

facebook: https://www.facebook.com/pnpu.korolenka

telegram: https://t.me/pnpu_korolenka

чат-бот: https://t.me/PNPU_University_bot

Телефони консультаційного центру для вступників:

(0532) 52-58-37, (050) 770-64-42

 

Мої відео