Вінниця Інформ

Студенти факультету фізичного виховання та спорту – учасники Чемпіонату Європи з черлідингу, який відбувся у м. Верона (Італія)

Студенти факультету фізичного виховання та спорту – учасники Чемпіонату Європи з черлідингу, який відбувся у м. Верона (Італія)
372074 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями у місті Верона (Італія) відбувся Чемпіонат Європи з черлідингу, на якому дебютували спортсмени збірної України у номінації хіп-хоп-команда.

У складі збірної України взяли участь 13 полтавських спортсменів, 7 з яких – студенти факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Виступи можна переглянути за посиланнями ( "> "> )

Спортсмени здійснювали підготовку до змагань під керівництвом тренера, президента Полтавської обласної федерації черлідингу, доцента кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Сергія Синиці та випускниці факультету фізичного виховання та спорту ПНПУ імені В.Г. Короленка, тренерки Анастасії Шендрик.

У фінал вийшла юнацька хіп-хоп-команда, яка, показавши високу технічну майстерність, посіла 5 місце. Доросла хіп-хоп-команда посіла 11 місце з 16 найкращих команд Європи.

Вітаємо спортсменів та тренерів з гідним представленням команд на міжнародній спортивній арені. Бажаємо подальших перемог і спортивних здобутків!

 

Мої відео