Вінниця Інформ

У ПНПУ імені В.Г. Короленка відбулася інформаційно-просвітницька лекція «Протидія торгівлі людьми»

У ПНПУ імені В.Г. Короленка відбулася інформаційно-просвітницька лекція «Протидія торгівлі людьми»
396184 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 червня 2023 р. на факультеті педагогічної і мистецької освіти відбувся захід з протидії торгівлі людьми. До студентської аудиторії звернулася заступниця декана Наталія Власенко, яка наголосила на важливості поінформованості всіх громадян нашої держави щодо проблеми торгівлі людьми під час повномасштабної війни.

Спікером заходу був начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області полковник Юрій Сулаєв. У своїй лекції Юрій Васильович аргументував доцільність дотримання норм і правил безпеки щодня та мотивував аудиторію на усвідомлене розуміння основних принципів протидії торгівлі людьми. Здобувачі освіти почули пізнавальну й корисну інформацію, що окреслює одну з найбільш загострених проблем воєнного сьогодення.

Студентське самоврядування факультету педагогічної та мистецької освіти висловлює щиру вдячність Юрію Сулаєву за проведену цікаву та актуальну в наш час інформаційно-просвітницьку лекцію з правоохоронної діяльності за тематикою протидії торгівлі людьми.

Університетська спільнота має сподівання на подальшу співпрацю з відділом комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області в особі полковника Юрія Сулаєва щодо навчання студентів правил запобігання небезпечним ситуаціям.

Мої відео