Вінниця Інформ

У ПНПУ відбувся захист портфоліо з навчальної практики студентів спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія) І курсу другого освітнього рівня денної та заочної форм навчання

У ПНПУ відбувся захист портфоліо з навчальної практики студентів спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія) І курсу другого освітнього рівня денної та заочної форм навчання
368308 ПЕРЕГЛЯДІВ

На кафедрі хімії та методики викладання хімії відбувся успішний захист портфоліо з навчальної практики з методики навчання хімії у старшій школі студентів І курсу другого освітнього рівня денної та заочної форми навчання.

У рамках захисту результатів практики студенти представили свої індивідуальні портфоліо, які дозволяють продемонструвати їхні досягнення та розвиток під час навчальної практики. Портфоліо містили результати проведеної роботи, досліджень, розроблені дидактичні матеріали, власні рефлексії та оцінки розвитку професійної майстерності здобувачів освіти.

Комісія (доцентка кафедри хімії та методики викладання хімії Аліна Криворучко, доцентка кафедри хімії та методики викладання хімії Світлана Стрижак, завідувачка кафедри хімії та методики викладання хімії Надія Шиян, учителька вищої категорії, учителька-методистка, учителька хімії Полтавської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 10 імені В. Г. Короленка Полтавської міської ради Полтавської області Ніна Рева), яка оцінювала портфоліо студентів, була дуже задоволена рівнем підготовки студентів та професійним підходом до навчальної практики.

Студенти отримати цінні поради та рекомендації від досвідчених викладачів та стейкголдерів, що систематично долучаються до захисту результатів практики.

Вітаємо студентів з успішним завершенням навчальної практики з методики навчання хімії у старшій школі та бажаємо подальших досягнень у навчанні та професійному розвитку!

Мої відео