Вінниця Інформ

Найпам’ятніші моменти життя – у Полтавському педагогічному

Найпам’ятніші моменти життя – у Полтавському педагогічному
390043 ПЕРЕГЛЯДІВ

        7 червня 2022 р. соліст танцювальної групи Українського народного хору «Калина» Микита Бабенко та його обраниця Ірина обрали малий актовий залі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка місцем для церемонії одруження

         Наречений і наречена спланували свої урочистості в українській естетиці. Мала актова зала Полтавського педагогічного привернула увагу молодят, бо вона розташована в історичній будівлі, інтер’єр витриманий у синьо-жовтих кольорах і стилізований під дизайн вишиванок.

Адміністрація університету охоче підтримала цю ідею. Голова Ради з організації виховної діяльності Людмила Гомля, студенська рада університету привітали молоде подружжя, подарували квіти від ректорки університету Марини Гриньової і побажали щасливого життя, бути гідними своїх обіцянок, вірними собі та своїй державі, не відступати перед випробуваннями, берегти тепло сімейного вогнища.

Від початку повномасштабної збройної агресії рф проти України у Полтавській області одружилися понад 2,5 тисячі закоханих пар. Приємно, що молодята обирають для найпам’ятніших моментів у житті Полтавський педагогічний.

Мої відео