Вінниця Інформ

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ НА КОНЦЕРТ ДУХОВНОЇ МУЗИКИ

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ  ЗАПРОШУЄ НА КОНЦЕРТ ДУХОВНОЇ МУЗИКИ
8246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Концерт духовної музики “Alleluia”, анонсований Волинською обласною філармонією ще у червні, у зв’язку з посиленням карантинних заходів у області був перенесений на сприятливіший епідеміологічний період. Нині, нарешті, стала відома дата його проведення. Отже, концерт за участі Академічного камерного оркестру “Кантабіле” Волинської обласної філармонії (художній керівник – народний артист України Товій Рівець), лауреаток міжнародних конкурсів Анастасії Янцур та Анни Маковецької відбудеться 23 серпня (в неділю), у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла (вул. Кафедральна, 6).
У програмі – твори світової класичної музики, зокрема таких великих композиторів, як Йоганн Себастьян Бах, Шарль Гуно, Вольфганг Амадей Моцарт, Томазо Альбіноні, Георг Фрідріх Гендель, Джуліо Каччіні, Генрі Перселл, Джованні Перголезі, Франц Шуберт, Мирослав Скорик.
Початок концерту о 16.00.
Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.
УВАГА!!! У ЗВ’ЯЗКУ З НЕОБХІДНІСТЮ ДОТРИМАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ДИСТАНЦІЮВАННЯ в приміщенні костелу, КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ДЛЯ ПРОДАЖУ – ОБМЕЖЕНА. Вхід – із ОБОВ’ЯЗКОВИМ дотриманням МАСКОВОГО РЕЖИМУ!
Телефони для довідок – 24-02-41, (095) 206-75-88, (097)757-32-31, (066) 174-80-20.

Мої відео