Вінниця Інформ

Жінки-спортсменки можуть зберегти контракти на 2021 рік

Жінки-спортсменки можуть зберегти контракти на 2021 рік
43514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гравці, які повинні зіграти в відкладеній на цей рік жіночої сотні, отримають можливість зберегти свої контракти до наступного літа. Турнір, запуск якого запланований на 2020 рік, був відкладений на рік через пандемію коронавірусу. Ті, хто хоче зберегти свої контракти, матимуть ті ж умови в наступному році.

«Одна з речей, які ми прагнемо створити в жіночому крикеті, - це велика гарантія зайнятості», - сказала Аня Шрубсол, боулер з Англії і Південної Кореї. «Безпека - це те, що не завжди легко знайти в жіночому спорті. Це кращий шлях вперед».

Гравці можуть відмовитися від контракту, якщо вони хочуть, наприклад, перемістити команду. Вони будуть отримувати таку ж зарплату, як і в цьому році, від 3600 до 15000 фунтів стерлінгів. Гравці також отримають рівні призові гроші зі своїми колегами-чоловіками.

«Цього літа було дуже класно пограти в жіночий крикет», - сказав Шрабсол. «Якщо в наступному році об'єднати Трофей Рейчел Хейхе Флінт і Сотню, у вас вийде два відмінних змагання. Один ставить на чільне місце продуктивність і цілорічну концентрацію на навичках, а інший ставить жіночу гру на велику сцену і залучає нових шанувальників».

Мої відео