Вінниця Інформ

Ще дві зірки Прем'єр-ліги мають позитивний результат на COVID-19

Ще дві зірки Прем'єр-ліги мають позитивний результат на COVID-19
25134 ПЕРЕГЛЯДІВ

Манчестер Сіті підтвердив, що у двох його гравців позитивний результат на COVID-19, менш ніж за тиждень до початку нового сезону Прем'єр-ліги.

У заяві на веб-сайті компанії, які посіли друге місце в торішньої лізі, то кажуть, що Ріяд Махрез і Еймерік Емерік Ляпорт «притримуються періоду самоізоляції» після позитивного результату тесту. У заяві говориться, що в жодного з гравців немає симптомів. Це останні зірки Прем'єр-ліги, які, як було підтверджено, заразилися вірусом, і ігри повинні початися в суботу, 12 вересня.

Ця новина з'явилася після позитивного результату тесту на коронавірус у Пола Погба в місцевому суперника Манчестер Юнайтед в кінці серпня. Ті, у кого є позитивний результат тесту на COVID-19, повинні самоізолюватись протягом 10 днів з дня отримання результату тесту, відновлюючи 10 днів при появі симптомів.

Перший матч «Манчестер Сіті» проти «Волков» відбудеться 21 вересня, а це значить, що два гравці можуть бути доступні для вибору. Прем'єр-ліга щомісяця проводить тисячі тестів, щоб переконатися, що коронавірус не поширюється серед команд. В даний час глядачам не дозволяється дивитися матчі на стадіони в рамках заходів уряду і Прем'єр-ліги з профілактики коронавірусу.

Мої відео