Вінниця Інформ

Фігуристки із Дніпра стали призерами Всеукраїнських змагань

Фігуристки із Дніпра стали призерами Всеукраїнських змагань
184239 ПЕРЕГЛЯДІВ

Закінчився другий етап турніру з фігурного катання, який проходив у Харкові. Там юні чемпіони із Дніпра отримали п’ять медалей. Друге місце посіли Олівія Жеребко, Софія Римшина та Валерія Неклес. Третю сходинку зайняли Петро Воронко і Неллі Мясоєдова.


Однією із срібних призерок у своїй віковій категорії стала Олівія Жеребко. Дівчинці лише 9 років, проте у фігурному катанні вона не новачок. Вперше з цим спортом Олівія познайомилась у 4 роки і з того часу жага до перемоги її не покидає. На турнірі в Харкові фігуристка майже бездоганно відкатала коротку і довільну програму. Дівчинка розповідає, що зайняла б і перше місце, якби не допустила незначних помилок.


Друге місце посіла також 12-річна Софія Римшина, дівчина повторила свій результат з першого етапу в Одесі. Призерка наголошує, що для такого результату приклала чимало зусиль.


Наразі спортсменки на тренуваннях вдосконалюють програми і відпрацьовують нові технічні елементи.
Тренер з фігурного катання Лілія Батутіна розповідає: «Вивчили потрійне сальто. Вони в нас вже бездоганні. Дальше вчимо потрійні стрибки, щоб покращити свої досягнення, тому що потім КМС по віку, юніорський вік, де потрібно вміти все це робити».


Невдовзі призерки Олівія Жеребко та Софія Римшина поїдуть на вирішальний третій етап, який також відбудеться у Харкові з 20 грудня.

Мої відео