Вінниця Інформ

На Євро-2023 не зіграємо. Україна U-19 мінімально поступилася Данії в еліт-раунді відбору

На Євро-2023 не зіграємо. Україна U-19 мінімально поступилася Данії в еліт-раунді відбору
232307 ПЕРЕГЛЯДІВ

Програвши в першому турі елітного раунду відбору на юнацьке Євро Люксембургу, Україна U-19 не мала особливого вибору. Для колективу Нагорняка це не залишало жодного шансу для маневру - треба було перемагати у двох наступних матчах. І проти Данії, і проти Іспанії. Благо обидва суперники у першому турі зіграли внічию. Нагадаємо, що тільки перше місце дає шанс вийти на юнацьке Євро-2023, інші три команди пролітають повз турнір.

Українці чудово розпочали матч, відкривши рахунок наприкінці першої пів години матчу - після точного пасу від Горбача забив Царенко. Здавалося, що далі буде краще, але за підсумком розпочалося повторення кошмарної гри проти Люксембургу. Перед свистком на перерву данці зуміли зрівняти рахунок, а вже на початку другого тайму забили ще, вперше вийшовши вперед. Українцям треба було забивати щонайменше двічі.

На жаль, виправити становище колектив Нагорняка не зміг. 1:2 сьогодні та нуль балів за підсумками двох ігор в еліт-раунді. Прикро, але це означає дострокове завершення шляху, бо забратися на перше місце в України U-19 не вийде. Майбутня першість Європи на Мальті пройде без "синьо-жовтих".

Євро-2023, еліт-раунд відбору. Другий тур
Україна U-19 - Данія U-19 1:2
Голи
: Царенка 31 - Доргу 45, Сердемір 51
Україна U-19: Герета - Кітела, Холод, Слюбик, Бульоза - Роспутько, Варфоломєєв (Лосенко 81), Царенко (Сігєєв 57) - Глущенко (Харабара 57), Горбач (Черныш 66), Пушкарьов (Бенедюк 66)
Данія U-19: Сандер, Мортенсен, Тексель, Барслунд, Доргу, Сердемір, Енггаард (Ейдум 46), Андерсен (Лунг 71), Андреасен (Бундгаард 63), Рос, Крістенсен
Попередження: Варфоломєєв 66, Роспутько 80 - Енггаард 35

Джерело

Теги: Відбір до Євро-2023,Євро-2023,Україна,Данія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, новости футбола,Новости, новини футболу,Новини,Футбол,Євро Люксембургу, Україна U-19,U-19,Герета, Кітела, Холод, Слюбик, Бульоза, Роспутько, Варфоломєєв, Лосенко, Царенко, Сігєєв, Глущенко, Харабара, Горбач, Черныш, Пушкарьов, Бенедюк,Сандер, Мортенсен, Тексель, Барслунд, Доргу, Сердемір, Енггаард, Ейдум, Андерсен, Лунг, Андреасен, Бундгаард, Рос, Крістенсен
Автор: admin.sportcomua
Мої відео