Вінниця Інформ

Тимощук вибрав гроші замість рідної країни та батьків, – гендиректор Шахтаря

Тимощук вибрав гроші замість рідної країни та батьків, – гендиректор Шахтаря
401127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний зрадник України Анатолій Тимощук продовжує мовчати про війну у його рідній країні. Ексфутболіст жодного разу не прокоментував злочини Росії.

Палкін: Це навіть гірше, ніж ви можете собі уявити

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін поділився думкою про легенду клубу Анатолія Тимощука, який працює тренером у російському Зеніті.

Він вибрав гроші замість Батьківщини та батьків. Це навіть гірше, ніж ви можете собі уявити. Я на 100% впевнений, що він міг знайти роботу в іншому місці. У нього великий досвід гравця і тренера. З його досвідом та досягненнями легко можна знайти нову роботу,
– зазначив Палкін.

Ексгравець збірної України Тимощук, який є асистентом головного тренера Зеніту, не прокоментував повномасштабне вторгнення російських військ на територію України.

Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу відреагував на мовчання Тимощука. Його позбавили рекорду та всіх нагород.

Головний тренер Вереса Юрій Вірт розповів, що батько головного зрадника вступив до територіальної оборони Луцька.

Джерело: ВВС

Теги: Війна,Війна Росії з Україною, війна в Україні,РФ,Росія,Україна,Тимощук,Анатолий Тимощук,Анатолий Тимощук – разрисованный фейковый патриот,Спорт,Новини Спорту,Футбол, новини футболу, новости футбола, новости спорта,Шахтар,ФК Шахтар,Анатолій Тимощук,Анатолій Тимощук - фейковий патріот,Батьківщина,Палкін,Тимощук вибрав гроші замість рідної країни та батьків
Автор: admin.sportcomua
Мої відео