Вінниця Інформ

ВІДБУЛАСЯ КОНСТРУКТИВНА НАРАДА ПРЕЗИДЕНТА ФБУ ВОЛОДИМИРА ПРОДИВУСА ІЗ СУДДІВСЬКИМ КОРПУСОМ

ВІДБУЛАСЯ КОНСТРУКТИВНА НАРАДА ПРЕЗИДЕНТА ФБУ ВОЛОДИМИРА ПРОДИВУСА ІЗ СУДДІВСЬКИМ КОРПУСОМ
198944 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент ФБУ Володимир Продивус провів конструктивну нараду у режимі відеоконференції із представниками суддівського корпусу Федерації боксу України. В рамках онлайн-зустрічі обговорювалося чимало актуальних питань українського суддівства. Окрім очільника Федерації Володимира Степановича Продивуса, у засіданні взяли участь віце-президент ФБУ Юрій Андрійчук, виконуючий обов’язки голови Суддівської комісії ФБУ Микола Каракулов та інші провідні українські рефері.

Учасники наради обговорили стан справ в українському суддівстві, співпрацю та взаємодію суддів з іншими учасниками спортивного процесу. Особливу увагу було приділено важливості подальшого посилення ролі профільної комісії ФБУ у вирішенні проблем суддівства. Також було домовлено про те, що найближчим часом Суддівська комісія Федерації боксу України має підготувати свої пропозиції для розгляду членами Виконкому щодо підвищення мотивації роботи суддівського корпусу.

Під час обміну думками не оминули і загальну ситуацію в українському боксі, яка останнім часом викликає занепокоєння у справжніх професіоналів. Провідні українські судді висловили точку зору, що розкол у ФБУ, який намагаються штучно створити опозиціонери, може негативно вплинути на всі процеси у нашому виді спорту. Представники Феміди заявили про те, що вони обирають бокс і виступають проти роздмухування конфліктів, що шкодять репутації українських боксерів, тренерів та суддів у всьому світі.

Також вони запевнили, що і надалі професійно та неупереджено судитимуть всеукраїнські та інші змагання, а приналежність спортсмена до певного місцевого осередку ніяк не впливатиме на оцінювання його дій в ринзі. Справедливість та об’єктивність залишатимуться головними принципами роботи членів суддівського корпусу ФБУ!

Юрій Андрійчук (віце-президент ФБУ, голова Контрольно-дисциплінарної комісії ФБУ): «Судді були і залишаються одними з головних учасників спортивного процесу, і їхні інтереси мають бути захищені. На цьому керівництво Федерації акцентувало увагу під час наради із суддівським корпусом. На жаль, не рідко бувають випадки нецивілізованої та образливої поведінки тренерів, які звикли робити «крайніми» арбітрів у будь-якій спірній ситуації на змаганнях. Так бути не повинно. Взаємовідносини між учасниками спортивного процесу мають відбуватися у цивілізованій площині. Усі випадки хамської та зневажливої поведінки стосовно суддів будуть відповідно оцінюватися Суддівською комісією і оперативно виноситимуться на розгляд Контрольно-дисциплінарної комісії ФБУ – на цьому я наголошую, як голова КДК».           

Ігор Білецький (міжнародний технічний делегат IBA, член Суддівської комісії ФБУ): «Українській боксерській спільноті потрібно об’єднуватися навколо багатьох важливих питань. Хотів би наголосити, що судді проти будь-яких конфліктів взагалі! Ми за те, щоб всі протиріччя вирішувалися спільно шляхом переговорів. Виступаємо за конструктивні взаємовідносини, які допоможуть досягнути компромісу. На цьому ми наголосили на нашій нараді з президентом ФБУ».

fbu.org.ua

Теги: Володимир Продивус ,Владимир Продивус, Владимир Продивус Википедия, президент ФБУ Володимир Продивус, ПРЕЗИДЕНТ ФБУ ПРОДИВУС, Продивус Википедия, Президент ФБУ, ПРЕЗИДЕНТ ФБУ, ПРЕЗИДЕНТ ФБУ ВОЛОДИМИР ПРОДИВУС, ФБУ ВОЛОДИМИР ПРОДИВУС, ФБУ ПРОДИВУС, Украина, Україна, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини, бокс, новости бокса, Федерация бокса, Президент Федерации бокса Украины, Федерация бокса Украины, новини боксу, ФБУ, Федерація боксу України, Федерація Боксу, Бокс, Ігор Білецький, Білецький, Юрій Андрійчук, Андрійчук, ФБУ Юрій Андрійчук, ФБУ Андрійчук, IBA, Президент ФБУ Володимир Продивус, Президент ФБУ Продивус, ФБУ Володимир Продивус, ФБУ Продивус
Автор: admin.sportcomua
Мої відео