Вінниця Інформ

Проведено додаткові переговори прокурорами Ірану та України щодо катастрофи літака МАУ

Проведено додаткові переговори прокурорами Ірану та України щодо катастрофи літака МАУ
70436 ПЕРЕГЛЯДІВ

«31 липня 2020 року за ініціативою заступника генерального прокурора Гюндуза Мамедова відбулися додаткові переговори з прокурором військової прокуратури міста Тегеран Голамаббасом Торкі та заступником керівника Апарату віце- президента Ісламської Республіки Іран Пежманом Махаммаді», - уточнюється в повідомленні.
Наголошується, що іранська та українська сторони на ході кримінальної частини розслідування детально зупинилися стосовно збиття українського літака авіакомпанії МАУ рейсу PS-752 «Тегеран - Київ».
Представниками іранської делегації та Мамедовим були обговорені конкретні умови та види співробітництва для ефективного двостороннього процесуального зв’язку та його налагодження.
Також відомо, що в межах національного законодавства обох країн сторони висловили готовність до надання необхідної для слідства інформації та співробітництва.
Нагадаємо, подія сталась 8 січня 2020 року. Загинуло 176 осіб, з яких 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. За кількістю жертв катастрофа увійшла до п'ятдесяти найбільших авіакатастроф у світі.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Іран,Офіс Генерального прокурора
Автор: News Ukraine
Мої відео