Вінниця Інформ

Спецпредставниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер: «Економічна стійкість є основою перемоги над Росією»

Спецпредставниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер: «Економічна стійкість є основою перемоги над Росією»
380660 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спецпредставниця США Пенні Пріцкер висловила думку, що «економічна стійкість є основою перемоги над Росією». Як повідомляє Радіо Свобода, у статті для The Hill вона наголосила на тому, що «агресивна війна росії» є загрозою не лише для України, але і для Сполучених Штатів і Європи, а також для економічної безпеки, ідей свободи й демократії, які утримують світ разом.

Пріцкер вважає, що війна президента росії володимира путіна спрямована на відновлення диктаторської, корумпованої імперії в серці Європи, яка прагне підірвати як НАТО, так і Європейський Союз.

Вона також зазначила, що завдяки підтримці від США та їхніх союзників, воїни України зуміли витримати натиск РФ, повернути собі понад 50% території та значно погіршити військовий потенціал москви.

Пріцкер відзначила, що американська економічна підтримка була важливою у забезпеченні України необхідними ресурсами для захисту своєї землі та Європи, водночас модернізуючи оборонно-промислову базу Сполучених Штатів.

За її думкою, економічна стійкість є основним принципом військових зусиль України, а взаємодія між безпекою та економікою створює подвійну спіраль, яка допомагає перемагати росію на полі бою.

Спецпредставниця відзначила, що безпековий та економічний пакет США є основою підтримки України, яка, якщо діяти зараз, стане сигналом друзям і ворогам про американське лідерство, силу та рішучість в питанні перемоги України та її майбутнього як вільної, незалежної, демократичної, економічно процвітаючої держави, що інтегрується у ЄС та НАТО.

Мої відео