Вінниця Інформ

До завершення слідства підозрюваний у двох збройних розбійних нападах перебуватиме під вартою

До завершення слідства підозрюваний у двох збройних розбійних нападах перебуватиме під вартою
334405 ПЕРЕГЛЯДІВ

За клопотанням Краматорської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у розбійних нападах з метою заволодіння чужим майном, поєднаних із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я осіб, які зазнали нападів, та проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 187 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 квітня 2021 року, приблизно о 22:00, 38-річний мешканець м. Краматорська увірвався до продуктової крамниці. У цей час із підсобного приміщення до торговельної зали вийшла 30-річна продавчиня. Погрожуючи жінці ножем, зловмисник повалив її на підлогу і став вимагати грошові кошти, після чого забрав із каси понад 1 000 грн та з місця злочину зник.

Крім того, 14 червня 2021 року, приблизно о 14:30, підозрюваний у камуфльованому одязі, балаклаві та з пневматичним пістолетом напав на знайомого, квартиру якого він колись ремонтував. Дочекавшись, коли господар відчинить двері до свого помешкання, зловмисник накинувся на нього з вимогою віддати готівку, а почувши крики його дружини про допомогу, покинув місце злочину.

Досудове розслідування триває.

Мої відео