Вінниця Інформ

За вбивство громадянина та замах на вбивство іншої особи військовослужбовця засуджено до 10 років ув’язнення

За вбивство громадянина та замах на вбивство іншої особи військовослужбовця засуджено до 10 років ув’язнення
285415 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця Національної гвардії України до 10 років позбавлення волі за умисне вбивство особи та замах на вбивство двох осіб.

   Установлено, що 22.04.2019 військовослужбовець-контрактник однієї з військових частин НГУ, дислокованої на Вінниччині, знаходячись у відрядженні в Киівській області, під час вживання алкогольних напоїв з двома особами, наніс одному постраждалому не менше 7 ударів ножем, внаслідок чого останній помер на місці, а іншому - 4 удари ножем у життєво важливі органи, внаслідок чого громадянин отримав тілесні ушкодження.

   18.06.2021, під час судового розгляду, нацгвардієць повністю визнав свою вину у вчиненні злочинів за ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

   Суд повністю погодився з доказами, зібраними публічним обвинувачем - Дарницькою спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері. За сукупністю скоєних злочинів суд призначив обвинуваченому покарання: 10 років позбавлення волі.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Дарницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,НГУ,військовослужбовець,вбивство,замах ,вирок суду,10 років
Мої відео