Вінниця Інформ

Як не стати жертвою злочинців? Про це розповіли школярам працівники кіберполіції з Луцька

Як не стати жертвою злочинців? Про це розповіли школярам працівники кіберполіції з Луцька
11893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом все частішими стали випадки кібербулінгу, тролінгу, секстингу, грумінгу та банального шахрайства онлайн.Тож кіберполіція вирішила провести спеціальну бесіду зі школярами стосовно того, як не стати жертвами злочинців та як підвищити свій рівень безпеки?

Співробітники відділу протидії кіберзлочинності у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України відвідали ЗОШ №24 у Луцьку та провели ряд заходів для сприяння припинення явища інтернет-шахрайства. Спершу працівники поліції прочитали лекцію, після чого запропонували учням самостійно відповісти на ряд питань, які можуть викликати сумніви. Також вони показали, як захистити себе від неправдивої інформації та не стати жертвами злочинців.

Також поліціянти розкрили найважливіші питання стосовно того, як уникнути приниження в інтернеті. Адже зараз образити когось стало легше, адже всі ховаються за аватарками та нікнеймами, а як же захистити себе. ніхто не знає. Крім того, як це можна зробити самостійно, поліціянти нагадали школярам, що вони завжди можуть звернутись у 102.


Автор: redactor.newsukraine
Мої відео