Вінниця Інформ

Затримано наркоділка - офіцера НГУ

Затримано наркоділка - офіцера НГУ
56860 ПЕРЕГЛЯДІВ

21.12.2020 за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону затримано заступника командира взводу, капітана Національної гвардії України, який займався незаконним збутом психотропних та особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких обмежено, а саме – амфетаміну, метамфетаміну та PVP.

У ході проведення досудового розслідування встановлено, що офіцер НГУ налагодив збут зазначених наркотичних речовин як на території військової частини Національної гвардії України так і серед мешканців міста Харкова. При цьому, до виробництва та збуту наркотичних засобів він залучив колишніх військовослужбовців Національної гвардії України.

Фігуранта було затримано безпосередньо після збуту психотропної речовини спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Під час затримання у правоохоронця виявлено при собі та вилучено речовину, схожу на амфетамін та речовину, схожу на PVP.

Наразі проводяться слідчі дії, а саме обшуки за місцями проживання фігурантів та місцем виробництва даних психотропних речовин.

Нагадаємо, що за санкція ч. 3 ст. 307 КК України, передбачає фігурантам покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,затримано,офіцер НГУ,наркотики,наркотичні речовини,психотропні речовини,амфетамін,PVP
Мої відео