Вінниця Інформ

5, 4 млн гривень підлягає стягненню з підрядника за невиконання робіт з будівництва казарми для військовослужбовців

5, 4 млн гривень підлягає стягненню з підрядника за невиконання робіт з будівництва казарми для військовослужбовців
186131 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Господарським судом м. Києва задоволено позов заступника керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України, Північного територіального квартирно-експлуатаційного управління до одного з будівельних приватних підприємств.

   Встановлено, що у травні 2018 року між Міністерством оборони України в особі Північного територіально квартирно-експлуатаційного управління та вказаним суб’єктом господарювання укладено договір підряду щодо будівництва казарми поліпшеного планування для військовослужбовців у м. Новгород-Волинський Житомирської області.

   Однак, в порушення умов вказаного договору, виконавцем роботи у встановлений строк не виконані, а попередня оплата, яка йому була перерахована, не повернута замовнику.

   Враховуючи вищенаведені обставини, Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону з метою захисту інтересів держави скеровано до суду позовну заяву в інтересах Міністерства оборони України, Північного територіально-експлуатаційного управління до підприємства-підрядника.

   За результатами судового розгляду позовну заяву задоволено.

   Відповідно до рішення суду, за несвоєчасно виконані будівельні роботи з будівництва казарм, що позбавило можливості забезпечити житлом військовослужбовців, з вказаного підприємства підлягає стягненню загальна сума у розмірі 5,4 млн. грн.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,захист інтересів держави,стягнення,5, 4 млн гривень,невиконання робіт,будівництво казарм,м. Новгород-Волинський,задоволено позов
Мої відео